onsdag 18 december 2013

Avslut!

Av olika anledningar har vi beslutat att lägga ner vår blogg. Den har verkligen varit ett verktyg för oss att dokumentera och reflektera över vår egen verksamhet. Den har givit föräldrar en större inblick i barnens dagar och utforskande här på Bäckens förskola. Den har också bidragit till att sprida våra pedagogiska tankar runt om i landet, vilket vi tycker är underbart kul. Bloggen har också gett oss möjligheten att få berätta om vår verksamhet genom att ta emot många studiebesök. På studiebesöken har vi inte bara delat med oss, utan även fått mycket tillbaka i form av feedback och pedagogiska diskussioner.

Nu tackar vi för oss och hoppas att bloggen startat pedagogiska diskussioner och reflektioner kring hur vi utformar våra verksamheter på förskolan och utifrån vilka tankar och vilken barnsyn.

Vi vill också berätta att Bäckens förskola kommer att avvecklas till hösten 2014.

Till sist kommer en bild på vår nya atelje, som vi fick inspiration till under förskolans rikskonferens 2013.
Ta gärna del av två små filmer där Katinka Andersen Vinrot pratar om miljöns betydelse för lärande på förskolan! Här
& här.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR// Pedagogerna på Bäckens förskola

1 kommentar:

  1. Vad trist att er inspirerande blogg försvinner och framförallt trist att er suveräna verksamhet inte ska finnas kvar. Besöket hos er har givit avtryck på förskolorna i vår kommun.
    Blev nyfiken på materialet som är på bild 20november på er blogg, är det något av det som vi hade med oss eller är det något som ni fått från era företag? Det var sådana ljuvliga bilder!! och ett härligt användningsområde.
    Vill önska er alla lycka till med nya arbetsuppgifter och hoppas ni tar er entusiasm och arbetsglädje vidare ! Hoppas vi får möjligheta att ses framöver.
    Med vänliga hälsningar Kreativt återanvändningscenter, Kerstin Nordenstam

    SvaraRadera