tisdag 11 oktober 2011

Välkommen att följa med på vår teknikresa!

Vi är fyra pedagoger som startar den här bloggen för att dela med oss av våra tankar och reflektioner runt arbetet med teknik på vår förskola – Bäckens förskola i Tibro. Vi vill också gärna ta del av dina tankar och erfarenheter av teknik i förskolan.

Vi är precis i startgroparna med att utforma en teknikinriktad förskola. Vi brinner alla fyra för ett problembaserat arbetssätt dvs. att barnen får undersöka, upptäcka, utforska och reflektera mycket på egen hand, tillsammans med varandra och med oss pedagoger. I våras kom förfrågan från vår utvecklingsledare i kommunen om någon förskola var intresserad av att bli en teknikinriktad förskola. Vi kände direkt att det var något för oss…och nu har vi börjat vår ”teknikresa” Följ gärna med!

2 kommentarer:

 1. Såå kul och inspirerande att kunna följa er verksamhet! Ni har så bra ideér! :)
  Hade hoppats på att hitta tiden för att komma och hälsa på er i höst men har varit svårt tyvärr, men då är det kul att följa er här nu!!
  Kram Anna Larsson

  SvaraRadera
 2. Underbar blogg! Tack för att ni delar med er av era tankar och all inspiration. Ska genast dela med mej av dom på jobbet. Hit återkommer jag snart igen.
  mvh/ Teres

  SvaraRadera